Werken als anios is vaak geen doel, maar een middel
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees de webversie
5-12-2019
opleiding
Liever lange stages dan korte coschappen
In een coschap van zes weken blijven de contacten met collega’s en patiënten oppervlakkig. Terwijl juist via die contacten veel te leren valt voor de huidige artsen in spe. Net afgestudeerd geneeskundestudent Claudia Tielemans pleit voor een eigentijdser systeem met een beperkt aantal lange stages.
Lees meer
LinkedIn Facebook Twitter
 
Nieuws
De Jonge: ‘Euthanasiewet niet uitbreiden voor kinderen’
Extra gz-psychologen moeten wachttijden verkorten
Ziekenhuis Tilburg treft maatregelen na ongeoorloofde dossierinzage
Een menstruatiebadge voor Japans winkelpersoneel
Meer nieuws
 
Blog
Wij zijn maar parttimers
Lieve
Ik weet het nog heel goed. Het was een donkere maandagavond, maar de lucht was nog helder. Samen met een vriendin liep ik ons vaste hardlooprondje over de bruggen in onze stad. Zoals altijd moesten wij onze frustraties aan elkaar kwijt terwijl we deze onder onze voeten achterlieten.
Lees deze blog
LinkedIn Facebook Twitter
 
Blog
Borstel
Evy
Frans is een van de bewoners van de psychogeriatrische afdeling waar ik mijn zorgstage loop. Hij is altijd vriendelijk en goedlachs. Hij houdt van een grapje en met zijn pretoogjes krijgt hij alles voor elkaar.
Lees deze blog
LinkedIn Facebook Twitter
 
Blog
Diepe wond
Trude
Half in het Engels en half in het Nederlands, ondersteund met handgebaren en beeldmateriaal, kom ik te weten wat er precies is gebeurd en wat er al wel en nog niet met de wond is gedaan. Met een routinematig ‘Heb je nog vragen?’ probeer ik het consult af te ronden, om daarna de hechtspullen te gaan verzamelen.
Lees deze blog
LinkedIn Facebook Twitter
 
oproep
Arts in Spe zoekt mannen!
Mannen met gevoel voor taal, mannen met gevoel voor humor, mannen die hun blik op het leven onomwonden durven delen. Arts in Spe is op zoek naar mannen die willen bloggen over hun studie geneeskunde, over hun coschappen en over andere zaken die het studentenleven van een geneeskundestudent beheersen.
Lees meer
LinkedIn Facebook Twitter
 
Vacatures
Student voor behoeftenonderzoek van patiënten bij genetische counseling
Student voor stage metareview: debriefing in de medische vervolgopleiding
Meer vacatures
Contact
E-MAILADRES WIJZIGEN
Mijn instellingen
afmelden
Linkedin   Facebook   Twitter
© 2019 Arts in Spe - medischcontact.nl